PURE shine er en ny, unik produktserie for sterke, friske og naturlig hvitere tenner. Produktene inneholder rikelig med fluorid som beskytter og styrker dine tenner. Tannkremen og munnvannet har en god og frisk mintsmak. Med hjelp av enzymer og skånsomt rengjørende ingredienser tilbakestiller PURE shine dine tenners naturlig hvite farge.

Til forskjell fra mange andre tannblekningsprodukter er PURE shine bra for dine tenner. Du får både et hvitere smil, rene, friske og sterkere tenner. Serien er skånsom, sikker og har en dokumentert effekt.

En produktserie for alle som drømmer om et naturlig, vakkert smil.

PURE SHINE MOUTHWASH

PURE shine munnskyll anvender en spesiell kombinasjon av ingredienser, bl.a. PVP (polyvinylpyrrolidone), som motvirker belegg/plakk på tennene og holder tannflaten ren.

På slikt sett hjelper produktet til med å bevare tennenes naturlige hvite farge. Det høye fluoridinnholdet (0,2% NaF) bidrar til å remineralisere både emalje og rotoverflate og motvirker såvel karies som dentale erosjoner/etseskader. PURE shine munskyll har god mintsmak som gir en frisk pust. Abefales til voksne og barn over 12 år. Oppbevares i romtemperatur og utenfor rekkevidde for barn. Anvendelse: Anvend PURE shine munskyll morgen og kveld etter tannbørsting. Skyll med 10 ml av løsningen rundt tennene i 1/2-1 minutt, hvoretter den spyttes ut. Svelg ikke. Kan med fordel også brukes etter måltid.

PURE SHINE TOOTHBRUSH

Ekulfs PURE shine serien utvides nå med en eksklusiv tannbørste, som er myk og skånsom mot tenner/tannkjøtt. Tannbørsten har koniske børstestrå som lett når tennenes mellomrom/approximalrom og som effektivt fjerner bakterier og plakk.

PURE shine tannbørste har en ergonomisk design med kraftigere handtak for et bra grep. Kommer i fargene hvit og gull. Leveres i blisterforpakning.

PURE SHINE TOOTHPASTE

PURE shine Toothpaste er en tannkrem som hjelper deg å vedlikeholde dine tenners naturlige hvite farge.

Tannkremen er utviklet sammen med tannleger og inneholder Papain – et naturlig enzym som utvinnes av frukten papaya. Papain rengjør emaljen effektivt og etterlater tannflaten ren og slett, hvilket gjør at ny plakk får det vanskeligere med å feste.

Anvend gjerne PURE shine Toothpaste sammen med PURE shine Whitening strips for et mer varig resultat.

Inneholder 1450 ppm F for maksimalt fluoridbeskyttelse av såvel emaljen som den blottlagte rotflaten/dentinet.

PURE SHINE WHITENING STRIPS

PURE shine Whitening Strips er en strips som gjør dine tenner naturlig hvitere – på bare 14 dager. Produktet er utviklet sammen med tannleger. Den er helt fri for vannperoxider og enkel å anvende hjemme. Allerede etter noen dagar får du et synlig resultat.

Den aktive ingrediensen PAP (phthalimido peroxy caproic acid) rengjør emaljen, løser opp tannflekker og tar fram tennenes naturlige hvite farge. PAP er skånsomt, har bevist effekt og er naturlig biologisk nedbrytbart. Anvend PURE shine Whitening Strips minst 30 minutter hver dag i to uker. For best resultat, gjenta hver annen måned.

ENKELT Å ANVENDE HJEMME

PURE shine Whitening Strips gir deg merkbart hvitere tenner på bare to uker. Allerede etter noen dager merker du forskjell. Anvendes 30 minutter daglig i 14 dager. Gjør slik:

1. BØRST TENNENE

2. FEST STRIPSENE

3. LA VIRKE I 30 MINUTTER

4. TA BORT, BØRST OG SKYLL

OPPDAGE PURE SHINE FAMILIEN