Home » Om EKULF

OM EKULF

OM EKULF

Vår historie

EKULF AB ble grunnlagt i 1969 av fire private tannleger som ville informere om og selge munnhygieneartikler til sine pasienter.

Selve navnet EKULF oppsto da tre av tannlegene het Ulf til fornavn og den fjerde av dem hadde etternavnet Eklund. Fra starten solgte man munnhygieneartikler fra «bakrommet» på klinikken. Ganske snart innså man også muligheten til å selge disse produktene til tannleger og tannpleiere i Sverige.

Siden starten 1969 har vi på EKULF vært spesialister på tann- og munnpleieprodukter. Uansett hva du trenger for dine tenner så kan vi garantere at alle produkter fra EKULF er produsert med best mulig omsorg. Vi arbeider daglig med å tilby markedets beste tann- og munnpleie-produkter, uten å gjøre avkall på hverken kvalitet eller miljøpåvirkning. Velkommen til EKULF, Sveriges ledende spesialister for friskere tenner!

Munhygieneprodukter

EKULF er kjent for å tilby et komplett sortiment av konkurransekraftige munnhygiene- og munnpleie-artikler samt hurtige, komplette leveranser.

Salg av disse produktene skjer primært via apotek, dagligvarehandelen og på tannklikkene. EKULF finnes også etablert i våre nordiske naboland.

EKULF’s forretningside er ”att förse marknaden med högkvalitativa munvårdsartiklar och idéer till bästa pris på ett så effektivt och attraktivt sätt som möjligt i samklang med miljön”.

Hovedkontor

EKULF AB’s hovedkontor ligger i Norrkøping, Sverige.

Besøksadresse: Navestadsgatan 31, 603 66 Norrköping

Pakke/Leveranseadresse: Navestadsgatan 31, 603 66 Norrköping

Postadresse: Box 11101, 600 11 Norrköping

Telefon: +46 (0)11 14 40 30

Org. Nr: 556125-9002