Vann har du tilgang til døgnet rundt direkte i kranen. Det koster deg ikke en masse ekstra. Smaker godt og er lokalprodusert. Lunkent vann er faktisk det eneste du behøver å komplettere med når du anvender EKULF PowerFlosser for å få en effektiv rengjøring av dine tenner og tannkjøtt.

Bra for deg og bra for miljøet!

FRAMTIDENS TANNTRÅD

EKULF PowerFlosser har en pulserende vannstråle som rengjør mellom tennene, langs med tannkjøttranden og delvis nede i tannkjøttslommene. Strålen masserer og stimulerer tannkjøttet for å holde det friskt og minsker risikoen for tannkjøttbetennelse (gingivit). Flere studier viser at PowerFlosser er minst like effektivt som tanntråd når det gjelder å fjerne plakk mellom tennene og minske gingivit, og det tar bare ett minutt. EKULF PowerFlosser er enklere å bruke sammenliknet med tanntråd – og er en effektiv måte å rengjøre mellom tennene på.

“…som en høytrykksvask for tannmellomrommene”

EKULF POWERFLOSSER

Vår store munndusj med en 600 ml stor vannbeholder, 10 ulike trinnjusteringer og med 1400 vannpulseringer/minutt. Den drives av 220V.

Vannslangen er 100 cm lang og i vannbeholderens lokk finnes plass til fire tipper. Tippen kan rotere 360 grader for en effektiv rengjøring. Produktet leveres med 3 Standard Nozzle tip som fjerner plakk mellom tennene, langs tannkjøttranden og ned i tannkjøttlommene samt 1 Tongue Scraper tip som er perfekt til å rengjøre tungens overflate for bakterier. Strålen gjør det enklere å rengjøre rundt tannregulering, broer og implantat.

EKULF POWERFLOSSER CORDLESS

En batteridrevet munndusj som lades gjennom en ladestasjon og har et Li-Ion batteri. Denne modellen passer utmerket for mindre baderom, baderom uten el. uttak og for reise.

Munndusjen har 3 ulike trinnjusteringer og en 150 ml stor vannbeholder.

Tippen kan rotere 360 grader og produktet leveres med 2 Standard Nozzle tip som fjerner plakk mellom tennene og dypt ned i tannkjøttslommene. Strålen gjør det lettere å rengjøre rundt tannhyller, broer, implantater og broer.

EKULF POWERFLOSSER TIPS

Der er tre forskellige spidser/dyser til EKULF PowerFlosser og EKULF PowerFlosser Cordless.

Standard Nozzle tip
Fjerner plakk mellom tennene og dypt ned i tannkjøttlommene.

Tongue Scraper tip
Perfekt for å rengjøre tungens overflate for bakterier, matrester samt døde celler.

Orthodontic tip
For deg med tannregulering, rengjør vanskelig tilgjengelige områder.

ENKEL Å BRUKE

Å komplettere din tannrengjøring med en munndusj er en hurtig og effektiv løsning for bedre munnhygiene mellom tennene. For friske tenner og tannkjøtt holder det ikke bare med å børste tennene. Det er viktig å komplettere tannbørstingen (som gjøres to ganger per dag) med rengjøring mellom tennene.

Munndusjen skal brukes før du børster tennene.

1. Tilslut til stikkontakten

2. Fyld tanken med lunkent vand

3. Sæt dysen på

4. Vælg vandtryk

5. Bevæg vandstrålen langsomt langs tænderne og tandkødet

6. Sluk og tøm maskinen

OPDAG FREMTIDENS TANDTRÅD